Баварският бирен свят на Bierbox

Баварският бирен свят на Bierbox

След почти 20 години живот и професионално опознаване на немската бира в Германия и едно необикновено 2020 лято в България, от сърцето на Бавария и домa на Октобърфест, Мюнхен, днес Bierbox предлага най-стойностните и невиждани досега на пазара светли, вайс и крафт бири.

Те ценят високо професионализма, прецизния и коректен начин на вършене на работа, и отговорността към хората. Екипът им има над десетгодишен опит в организиране на събития в Мюнхен, където забелязват един повторяем мотив: когато хората са заедно, за да споделят преживяването – да празнуват, да учат, да полагат нови цели – видимо изглеждат по-щастливи, целеустремени, и усмихнати дори. Част от тези моменти на споделяне са наздравиците, а в Бавария те най-често са със златната течност БИРА.

Бирата в Бавария е издигната в култ. Съществува “Закон за чистотата на бирата” (Райнхайтсгебот) от 23 април 1516 г., регламентиращ производството и търговията с бира в Бавария. Съгласно този закон, за производството на бира могат да се използват само три съставки: вода, ечемик и хмел. Така от векове се гарантира високото качество, чистота и вкус на бирата.

Затова и Bierbox се захващат с бира. За тях тази пенлива и свежа напитка е символ на добро приятелство. Тя е свързана с моменти на споделяне, с наздравици и искрен смях. Тя е чувство за дом, за съпреживяване на приятни емоции с добра компания. Затова сме много щастливи, че се включиха в Weekенд Паzar, където заедно с всеки ще споделят това кехлибарено щастие в чаша, наречено бира.

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart