Бакхус „StrEAT Fest“ на Женския пазар

Бакхус „StrEAT Fest“ на Женския пазар

На 30 септември 2017 г. (събота) от 10:00 до 22:00 ч. Бакхус в партньорство с „Пазари Възраждане“ ЕАД организират първия стрийт гурме фестивал в България – “StrEAT Fest” на Женския пазар. В специално оградена фестивална зона ще се представи селекция от ресторанти с различни национални кухни, български бутикови изби, крафт бира, български производители на качествени храни, бар зона, майсторски печива, десерти, сладоледи, специално подбрано кафе и други изненади, сред които любими джаз музиканти Brazz_ViliDJ  и гост-диджея на втори етаж. 

Организаторите са избрали най-стария и голям централен пазар в София – Женския пазар, като пъстро място с дълга история. Днес пазарът привлича чужденци и млади хора, заради екзотичната атмосфера в центъра на града, ароматните мулти-култи спирки за ядене, скрити места, уникални магазинчета и продукти, които само там могат да се открият, и разнообразие от хора с интересни лица и истории.

Събитието има вход – 10 лв. за възрастни, в които са включени 5 лв. консумация, а за деца 5 лв., от които цялата сума е консумация. Разплащането на щандовете ще става с фестивална валута, която всеки може да обмени на няколко предназначени за целта пункта.

Подходящо за деца.

Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart