Дюкян Меломан – музикалната легенда на София

Дюкян Меломан – музикалната легенда на София

Дюкян Меломан безспорно е сред легендарните места в София и място, което е повлияло на музикалния вкус на поколения меломани. Основан през вече далечната 1994 г., това е най-старият музикален магазин в София, в който можем да намерим внимателно подбрани най-добрите заглавия и издания на грамофонни плочи (LP) и компакт-дискове (CD) – близо десет хиляди налични заглавия, нови и втора употреба. Предлага се още и доставка на всичко от световния музикален пазар по каталог от близо 1 милион заглавия на всички носители.

Дюкян Меломан разпространява в България изданията на някои от най-важните издателства за съвременен джаз и поп – като ACT, ECM, Telarc, Mac Avenue, Wagram, World Circuit и Stockfisch. Ще намерите и богат избор от аудиофилски грамофонни плочи, от Acoustic Sounds, Pure Pleasure и Speakers Corner.

В магазина има налични повече от 10 модела грамофони на Audio Technica (Япония) и Pro-Ject (Австрия). Там с удоволствие ще ви направят грамофонна плоча по поръчка на уникалната им немска машина за запис на грамофонни плочи.

По време на Weekенд Паzar, Дюкян Меломан ще предлага няколкостотин избрани заглавия на грамофонни плочи от всички стилове музика, а също така ще се грижи и за музикалното оформление на пространството с избрани парчета и плейлисти. Ще ги намерите в градинката на Женски пазар, под навеса.

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart