Космос – цяла вселена от вкусове

Космос – цяла вселена от вкусове

Ресторант “Космос” изстреля българската традиционна кухня в звездите преди 5 години и оттогава промени изцяло представите ни за вида, вкуса и изживяването на родната храна. И какво по-добро място от Женския пазар да се опитат автентични български вкусове, приготвени от спечелилия титлата “Ресторант на годината” на списание “Бакхус”?

Основан през 2016 г. от Николай Григоров като своеобразна кулминация на успехите на останалите му заведения – “Ракета Ракия Бар”, “Фабрика Дъга” и “Спутник”, “Космос” вече пое по свой път и наложи изцяло нови стандарти в българската гастрономическа сцена. Това е fine-dining ресторант, в който всеки ще се почувства като у дома си, благодарение на уютния интериор, свежата музика и най-вече на гостоприемството на целия екип.

Екип, който ще се опита да вмести цялата вселена от вкусове, които предлага, в pop-up къщичката си по време на Weekенд Паzar, затова се подгответе за непрестанни изненади. Като например родопския специалитет “синдермьо”. Не знаете какво представлява той? Има само един сигурен начин да разберете – заповядайте всеки уикенд, започвайки от 25 септември, на първия по рода си Weekенд Паzar в градинката на “Женски пазар”.

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart