„ПОДАРИ СИ ПРИЯТЕЛ“ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР

„ПОДАРИ СИ ПРИЯТЕЛ“ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР

„ПОДАРИ СИ ПРИЯТЕЛ“ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР

КАМПАНИЯ НА ОП „ЕКОРАВНОВЕСИЕ“ И „ПАЗАРИ ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЕАД

%d1%80%d0%be%d0%bdЕлате  на Женския пазар  на 2 юли от 10:00 до 13:00 ч.

Запознайте се с нов приятел и ако решите вземете го вкъщи!

Кучетата от приюта не се различават по нищо от домашните любимци.

Те също имат нужда от разходки, игри, ласки, внимание и любов.

Да променим съдбата им – вината е само в нас.

Отворете сърцата си за тях, направете добрина!


Кучетата от приюта в Горни Богров не се различават по нищо от домашните любимци. Също като тях те имат нужда от разходки, игри, ласки, внимание и любов. Да променим съдбата им – вината е само в нас. Отворете сърцата си за тях, проявете доброта!На 2 юли 2017 г. от 10:00 ч. до 13:00 ч. на Женския пазар в градинката до православния храм „Св. св. Кирил и Методий“  ще се проведе инициатива от кампанията „Подари си приятел“, организирана от „Пазари Възраждане“ ЕАД и ОП „Екоравновесие“.

На Женския пазар всички, които търсят истински верен приятел могат да се запознаят с 4 от 1400-те им приятелчета, за които се ежедневно се грижат служителите и доброволците от приюта в Горни Богров. Повечето от тях са невероятно добродушни и социални. Голяма част някога са били домашни любимци, после изгубени, някои изхвърлени на улицата или изоставени в приюта. Всички те очакват да открият своя дом,  магията на приятелството и да покажат какво е безрезервната любов – любовта на кучето към човека.

Вижте кой ви очаква:

%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d0%b8-4Блеки –  4 годишен прекрасен, спокоен и гушлив, с най-милите и излъчващи безрезервна любов очи. Съдбата не е била благосклонна към него – прибран в приюта от улицата, след това осиновен за кратко и отново изоставен. Блеки живее в клетка от година и половина и единственото, за което копнее е истински дом и човек, който няма да го предаде никога!

 

 

 

08Роско е енергичен, позитивен и слънчев, на около 3 години. Прибран в приюта от гр. Бухово през 2016 г. Чака ви, чака ви, чака ви в приюта и ще ви обсипе с безгранична любов, само ако изберете него за свой вечен другар!

 

 

 

%d1%81%d1%83%d0%b7%d0%b8Сузи е с прекрасен и дружелюбен характер, кипяща от любов и енергия. Суази няма търпение да отиде най-накрая вкъщи!

Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart