УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИХА КОНКУРСИТЕ ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ПАВИЛИОНИ И МАСИ НА „ПАЗАРИ ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЕАД

УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИХА КОНКУРСИТЕ ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ПАВИЛИОНИ И МАСИ НА „ПАЗАРИ ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЕАД

При голям интерес от търговци и производители приключиха конкурсите  за отдаване под наем на павилиони и маси на „Пазари Възраждане“ ЕАД за Женския пазар и пазара „Димитър Петков“.

„Пазари  Възраждане“ ЕАД обяви резултатите от конкурс №1/2017 за отдаване под наем на свободни търговски обекти, разположени на “Женски пазар” и пазар „Димитър Петков”. Със заповед  №70 на изпълнителния директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД Драгомир Димитров е утвърден протокол от 9.03.2017 г. на конкурсната комисия на класираните на първо място кандидати, както и недопуснатите до класиране за конкурс №1/2017.

Резултатите от конкурс №1 са публикувани на страницата на „Пазари Възраждане ЕАД“:
https://www.pazari-vazrajdane.com/wp-content/uploads/2017/03/downloadfile.pdf

„Пазари  Възраждане“ ЕАД обяви резултатите от конкурс № 2 /2017 г. за отдаване под наем на маси за сергийна търговия на пазар „Женски пазар“ и пазар „Димитър Петков“.

Със заповед  №77 на изпълнителния директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД Драгомир Димитров е утвърден протокол от 13.03.2017 г. на конкурсната комисия на класираните на първо място кандидати, както и недопуснатите до класиране за конкурс №2/2017.

Резултатите от конкурс № 2 са публикувани на страницата на „Пазари Възраждане ЕАД“:
https://www.pazari-vazrajdane.com/wp-content/uploads/2017/03/obqvlenie-konkurs2.pdf

С класираните на първо място кандидати предстои да се сключат договори за наем за  срок от 1 година от 17.03.2017 до 22.03.2017 г. включително. Несключването на договори за наем  в този срок се счита за отказ от наемане на търговските обекти и   маси за сергийна търговия, за които предстои второ класиране.

Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart