Epoque – следващата ви любима находка

Epoque – следващата ви любима находка

На щанда на Epoque всеки уикенд ще се пренасяме в красотата и миналото със специално курираната им селекция от vintage находки и посуда за дома и интериора. Екипът подбира разнообразни артефакти с фокус върху финия порцелан, керамиката, кристала, сребърните прибори и всичко, което предлага европейският (и не само) пазар от началото на XX в. до наши дни.

Epoque стартира в началото на 2021 г. Както повечето бизнес идеи, така и тази се ражда спонтанно и непреднамерено, споделя екипът зад популярния инстаграм акаунт @epoquebg, като предистория не липсва.

“Отношението към красотата и детайла, страстта към това как оформяме една маса, как посрещаме гости и какви са малките детайли в интериора на дома ни, всичко това е като мокър печат върху концепцията на бранда”, споделят създателите. Концепцията им стъпва и върху устойчивостта в потребителското поведение, особено във времена на хипер консумация, когато световните концерни бълват продукция за масовия пазар. Избирайки си предмет от тяхната колекция, получаваме възможността да донапишем историята на красив предмет, чиито живот е започнал някога назад във времето.

А кои са те? Може да разберете всеки уикенд, започвайки от 25 септември на щанда им по време на Weekенд Паzar на в градинката на “Женски Пазар”.

 

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart