Bar Caldo – in whisky veritas

Bar Caldo – in whisky veritas

Уиски бар Калдо е едно от най-уиски местата в България, което повече от 10 години ни учи как и защо да обичаме тази опияняваща напитка. Независимо дали предпочитате опушените нотки или по-изчистените вкусове, със своята селекция от над 400 етикета уиски в бар Калдо има по нещо за всеки.

В Калдо уискито е философия и начин на живот, затова и основателят и главна движеща сила Младен Василев организира курсове и дегустации на уиски за начинаещи и напреднали любители. Изключително интересен е и неговият онлайн уиски видео блог с над 50 видео представяния на различни етикети от над 15 държави. И като че ли това не е достатъчно, Младен може да се похвали и със собственото уиски на бара, произведено в бутиков тираж.

Затова сме много щастливи, че именно бар Калдо ще присъства със специален щанд по време на седмичният Weekенд Паzar на Женски Пазар. През уикендите, започвайки от 25 септември, ще може да се опитате над 40 етикета уиски, няколко вида уиски коктейла, да си купите мини дегустационни бутилки за вкъщи или да направите дегустация на 4 уискита.

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart