SOFIA CHRISTMAS FEST

SOFIA CHRISTMAS FEST

 
Едно ново и различно Коледно преживяване!
Пазари Възраждане ЕАД, Ви кани днес от 18:00 ч. в градината зад НДК, пред зала 6, на официалното откриване на SOFIA CHRISTMAS FEST.
От 18 ноември до 18 декември 2022 г, коледният дух ще завладее всички посетители на първия Софийски Коледен Фестивал, чийто вход ще бъде безплатен. В основата си събитието е колаборация между, културни, спортни и забавни събития, ситуирани в кокетно коледно градче, в една от най-красивите паркови градини на столицата в пространството зад НДК, пред зала 6.
Ароматни напитки, кулинарни преживявания, феерия от концерти, представления и пъстра програма, преплетени с емоциите от незабравимото световно първенство по футбол са една малка част от Коледното изживяване!
Освен развлекателния характер, Фестивалът отправя апел към всички нас, в едни от най-светлите празници, да подпомогнем дейността на Фондация за „Нашите деца“, като организираме дарителска кампания, чрез специално обособената „Елха на Доброто“! Със събраните средства ще се осигури безвъзмездна подкрепа за деца в нужда от квалифицирани логопеди, рехабилитатори, детегледачи и др.
Организаторът на Sofia Christmas Fest e BSG Media, с любезната подкрепа на Столична община, Община Триадица, Министерство на земеделието, Министерство на културата, Министерство на туризма и пазари Възраждане ЕАД.
Фестивалът ще бъде отворен за посетители от понеделник до петък, от 12:00ч., а през уикендите от 11:00ч.
Тази Коледа ще сбъдне мечтите както на децата, така и на техните родители!
Очакваме ви!
 
Сподели

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart