С фойерверки и голямо хоро запалиха светлините на коледната елха на Женския пазар

Светлините на коледната елха грейнаха на Женския пазар и както традицията повелява на тържествената церемония имаше българска фолклорна програма, в която участваха вокално трио „Евридика“ и фолклорен танцов ансамбъл от Народно читалище „Природа и наука – 1938“. За най-нетърпеливите малчугани ръководството на „ Пазари Възраждане“ ЕАД беше поканило Дядо Коледа да се срещне с тях.
Изпълнителният директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД Драгомир Димитров приветства присъстващите и официалните гости на събитието: омбудсманът на Република България Мая Манолова, заместник-кмета на район „Възраждане“-СО арх. Николай Диков, изпълнителният директор на „Пазари Юг“ ЕАД Николай Попов, арх. Свободна Вранчева, представители на администрацията на район „Възраждане“-СО, Съюза на слепите в България, читалища и културни институти в столицата.
За радост на малки и големи ръководството на „Пазари Възраждане“ ЕАД беше подготвило празнична заря. Тържествената церемония завърши с голямо българско хоро.
За софиянци и гостите на столицата „Пазари Възраждане“ ЕАД и „Пазари Юг“ ЕАД организират Коледно-новогодишен базар със стоки на български производители.